over ons

Stemmingmakers is opgericht door Jon Geerars (eigenaar Scholieren.com) en Roos Smetsers (algemeen directeur Scholieren.com). Scholieren.com krijgt steeds vaker de vraag vanuit diverse organisaties, stichtingen en bedrijven om haar bereik in te zetten om inzicht te krijgen in de mening of het gedrag van jongeren.

De focus van Scholieren.com ligt echter op scholieren helpen met hun huiswerk. Scholieren die het leuk vinden om daarnaast hun mening te geven over uiteenlopende onderwerpen, melden zich zelf aan bij ons jongerenpanel Stemmingmakers. Doordat we van onze panelleden achtergrondgegevens weten, kunnen we hen gericht benaderen voor interessante vragenlijsten en opdrachten. Dit resulteert in een super betrokken groep jonge mensen, klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Missie

Wij geloven dat jongeren een stem verdienen. Nog te vaak merken we dat er beslissingen genomen worden over beleid, producten of diensten bedoeld voor jongeren, zonder dat men de tijd genomen heeft te luisteren naar hun wensen en idee├źn. Of dat er iets geschreven of gezegd wordt over deze doelgroep, zonder te checken wat zij daar zelf eigenlijk van vinden. Dat vinden wij een gemiste kans.

Wij werken al jaren met en voor jongeren en zijn keer op keer verrast door hun scherpzinnigheid en sterke inzichten. Je moet ze alleen soms op weg helpen. En ze natuurlijk weten te bereiken. Daar helpen wij graag bij.