Fysiek onderwijs

Dit collegejaar mochten studenten in het hoger onderwijs eindelijk weer fysiek naar college. Een hele verandering na zo’n 1,5 jaar thuisonderwijs. Studenten.com-redacteur Elles Mulder vroeg zich af hoe studenten de overgang naar fysiek onderwijs ervaren en vroeg dit aan bijna 200 studenten in het hoger onderwijs.

De studenten zijn vrij eensgezind: meer dan driekwart van de studenten (77,0%) is blij om weer fysiek naar college te mogen. 68% geeft aan hierdoor weer meer gemotiveerd te zijn om te studeren. “Het is veel leuker, ik voel me eindelijk weer student”, vertelt een van de deelnemers.

Overigens wordt er op een boel onderwijsinstellingen nog een gemengd programma aangeboden van fysiek onderwijs en online onderwijs. Bij 50,5% van de studenten is dit het geval.

Om alle resultaten te bekijken, klik hier voor het volledige rapport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *